Miniatures on 12/22/2014 09:27 AM CST
I am selling almost every Miniature I have. Some were limited release, a few of them are one of a kind.
250,000 silvers takes them all.
30 mini's, repair cases and storage.
In the soot black pack:
clothing (1): a large cloth sack.
magic (15): a black-haired sorceress miniature with piercing dark eyes, a burgundy orc assassin miniature with a kelyn edged longsword, a dirt-caked kobold miniature, a pudgy goblin miniature, a mistwood curious mystic miniature, a diminutive gnome assassin miniature, a stiff necleriine miniature, a white-bearded sea blue wizard miniature, a stitched flesh golem miniature, a raging vathor miniature, a stern-faced locksmith miniature, a scruffy and muscled warrior miniature, a carved guild taskmaster miniature, a deformed shrickhen miniature, a yellow-eyed blue gremlin miniature.
uncommon (1): a small mithril-bound ballista.
other (8): a bone-inlaid siegery repair case, a miniature Darkstone castle, a seashell and sand-covered castle, a copper-bucket miniature oak catapult (2), a dark wizard figure, a rectangular ebonwood case with a crimson mithril scale latch, a toy half-elf rogue.
>look in sack
>
In the large cloth sack:
magic (8): a curvaceous nedum vereri figurine, a scantily-clad sea nymph figurine, a stiff necleriine miniature, a dirt-caked kobold miniature, a pudgy goblin miniature, a fluffy rolton miniature, a haggard human sorcerer miniature, an exhausted human wizard miniature.
Delivery to FWI or Landing, no piece sales. Play.net or in game. - Greganth
Re: Miniatures on 12/22/2014 09:58 AM CST
Re: Miniatures on 12/22/2014 11:16 AM CST
Re: Miniatures on 12/24/2014 02:07 PM CST